Agroinvest Foundation

Naša metodologija

 


Kao organizacija koja je trajno i pretežno posvećena pružanju podrške malim preduzećima, ovdje navodimo okvirne  uslove  za isplatu zajma i pozivamo vas da nas kontaktirate bez oklijevanja za sve  detaljnije informacije, kako bi se stiglo do zjama koji je napravljen po vašoj mjeri za vaš uspjeh!


U Srbiji

Djelujemo kao posrednik preduzetnika koji nemaju, ili  imaju ograničen pristup zajmovima koje odobravaju poslovne banke – od kojih najveći broj živi bez stalnog prihoda. Naše preporuke našim partnerskim bankama omogućavaju  zajmove koji se isplaćuju preko banke. Zajmovi su namijenjeni početnicima u poslovanju, preduzetnicima, sa vrijednim poslovnim idejama u oblasti proizvodnje, zanatstva, usluga, trgovine, poljoprivrede i uzgoja životinja.  Oni se isplaćuju i otplaćuju u dinarima, preko partnerskih banaka, sa maskimalnim iznosom zajma od  400.000,00 dinara.


U Crnoj Gori

Nudimo preduzetničke zajmove za osnivanje i poboljšanje malih poslovanja,  trgovinu, usluge, poljoprivredu, rekonstrukciju i poprvaku poslovnih objekata, za male preduzetnike koji nemaju, ili imaju ograničen pristup zajmovima koje odobravaju poslovne banke. U skladu sa  potražnjom na tržištu i mogućnostima naše organizacije, neprestano prilagođavamo naše proizvode tržišnim zahtjevima i potrebama.  Trenutno nudimo proizvode do maksimalnog iznosa od 10.000,00 eura.


U obje države prihvatamo različite kolaterale koje obezbijede klijenti / klijentkinje (primjera radi,  obveznice sa potpisima žiranata; administrativne zabrane na lični dohodak, odnosno penziju; bančine mjenice; zaloge na pokretnoj imovini, to jeste na poljoprivrednim mašinama, itd.) , a otplata se vrši mjesečno prema definisanim planovima otplate.

 

 

 

 

Our Partners

ADA amity-snaga-prijateljstva-logo BlueOrchard CKBBanka EFSE Incofin
KFW SGLogo resp OikoCredit logo

TripleJump

symbiotics-logo