Agroinvest Foundation

Centralne vrijednosti

 

 
TIMSKI RAD

Postižemo  naše jasno definisane zajedničke ciljeve putem uzajamne podrške, razumijevanja i zajedničkih prostupa rješavanju problema.

Kao članovi tima, svi imamo jasne zadatke za koje smo odgovorni, i svi doprinosimo stvaranju jednog pozitivnog i produktivnog radnog okruženja.


INTEGRITET


Vjerujemo da je integritet dosljednost između riječi i djela, vjerovanja i ponašanja, stavova i djelatnosti, vrijednosti i prakse. On je odluka da svako od nas uspije, i zbog toga održavamo iskrene odnose sa našim klijentima / klijentkinjama, partnerima / partnerkama, kolegama / koleginicama i nama samima.


OPREDIJELJENOST


Vjerujemo da opredijeljenost da ispunimo  viziju organizacije izaziva najbolje u nama i u ljudima oko nas. Podstičemo motivaciono radno okruženje u  kome su svi zaposleni srećni i postižu  izvanredne rezultate u najboljem interesu naših klijenata / klijentkinja i njihovih zajednica.


POŠTOVANJE


Sve ljude tretiramo jednako i sa poštovanje. Cijenimo integritet i privatnost naših klijenata / klijentkinja, kolega / koleginica i svih partnera / partnerki sa kojima radimo.

 

POVJERENJE

Mi znamo da su za uspjeh zaslužni čvrsti sistemi, koji omogućavaju i prosječnima da ostvare nadprosječne rezultate. Svjesni smo činjenice da u loše postavljenim sistemima ni najbolji pojedinci ne mogu da ostvare izvanredne rezultate.

 

Mi imamo povjerenje u sisteme i procedure, a ne u individualne, lične kvalitete.

 

 

 

Our Partners

ADA amity-snaga-prijateljstva-logo BlueOrchard CKBBanka EFSE Incofin
KFW SGLogo resp OikoCredit logo

TripleJump

symbiotics-logo